Hoppa till innehåll

Bolagsrapporter vecka 7, 2022

Följande bolag i släppte rapport i vecka 7. Extrautdelningar som inte är spikade är markerade i kursiv text. Amerikanska bolag delar ofta ut kvartalsvis så dessa utdelningar har jag räknat om till årsutdelning.

Listan är sorterad enligt rapportdatum från måndag 14 februari till fredag 18 februari.

FöretagOrdinarie utdelningExtrautdelning
Orange SA0,70 EUR
Castellum7,60 SEK
CareTrust REIT1,06 USD
Befimmo SA1,84 EUR
Allianz10,80 EUR

Ett par utländska innehav rapporterade i veckan och det var inga stora överraskningar. Allianz har avsatt stora pengar för en eventuell juridisk process som har med förvaltningsdelen att göra. Detta ledde till ett negativt resultat på sista raden för kvartal 4. Jag är inte så insatt i denna men gläds åt att utdelningen ändå höjdes ett snäpp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish