Hoppa till innehåll

Bolagsrapporter vecka 9, 2022

Följande bolag i släppte rapport i vecka 9. Extrautdelningar som inte är spikade är markerade i kursiv text. Nordamerikanska bolag delar ofta ut kvartalsvis eller månadsvis så dessa utdelningar har jag räknat om till årsutdelning.

Listan är sorterad enligt rapportdatum från måndag 28 februari till fredag 4 mars.

FöretagOrdinarie utdelningExtrautdelning
Bayer AG2,00 EUR
Algonquin Power & Utilities Corp.0,86 CAD
Fortum Oyj1,14 EUR
Evonik Industries1,17 EUR

En kort rapportvecka där dessa fyra innehav redovisade, i princip, oförändrad utdelning jämfört med föregående år. Fortum har rasat en hel del men långsiktigt så tror jag definitivt på bolaget.

2 kommentarer till “Bolagsrapporter vecka 9, 2022”

  1. Fortum har rasat ordentligt, nästan obefogat mycket. Å andra sidan har Helsingforsbörsen haft det tungt sedan kriget drog igång. Det var länge sedan jag investerade något i Fortum. Blir möjligen till veckan.

    1. Verkligen! Aktien är ner 42% i år och det är förmodligen närheten till Ryssland som är problemet. Direktavkastningen är +7% på dagens aktiekurs men jag tycker fortfarande att det är för stökigt i världen just nu för att köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish