Hoppa till innehåll

Portföljinnehav: Brookfield Infrastructure Corporation

FöretagBrookfield Infrastructure Corporation
MarknadsplatsToronto Stock Exchange
Aktiens kortnamnBIPC
LandKanada
Grundades2008
BranschKraftförsörjning mm
Hemsidabrookfield.com

Brookfield Infrastructure är en del av ett kanadensiskt kapitalförvaltningsbolag med hundratals miljarder dollar investerat världen över. Det är rätt svåröverskådligt att få grepp om allt de håller på med, vilket Hernhag skrivit om i ett blogginlägg för en tid sedan, och vi köpte inte aktien utan fick den utdelad i januari. Jag minns inte riktigt hur vi fick den men 17 st aktier landade i portföljen och dessa har vi behållit. Utdelningarna skiftas ut kvartalsvis och direktavkastningen ligger på 3 % för tillfället.

(Handel med aktier, fonder och andra finansiella instrument är förenat med risker. Innehållet i detta inlägg ska inte tolkas som ekonomisk rådgivning på något sätt. Du som bloggläsare är ansvarig för dina egna investeringar.)

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish