Portföljinnehav: Brookfield Infrastructure Corporation

FöretagBrookfield Infrastructure Corporation
MarknadsplatsToronto Stock Exchange
Aktiens kortnamnBIPC
LandKanada
Grundades2008
BranschKraftförsörjning mm
Hemsidabrookfield.com

Brookfield Infrastructure är en del av ett kanadensiskt kapitalförvaltningsbolag med hundratals miljarder dollar investerat världen över. Det är rätt svåröverskådligt att få grepp om allt de håller på med, vilket Hernhag skrivit om i ett blogginlägg för en tid sedan, och vi köpte inte aktien utan fick den utdelad i januari. Jag minns inte riktigt hur vi fick den men 17 st aktier landade i portföljen och dessa har vi behållit. Utdelningarna skiftas ut kvartalsvis och direktavkastningen ligger på 3 % för tillfället.

(Handel med aktier, fonder och andra finansiella instrument är förenat med risker. Innehållet i detta inlägg ska inte tolkas som ekonomisk rådgivning på något sätt. Du som bloggläsare är ansvarig för dina egna investeringar.)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s