Hoppa till innehåll

Vi håller ställningarna

Ingen har väl undgått den senaste tidens börsslakt runt om i världen, som vanligt orsakat av USA:s korthus till ekonomi. Det är tragikomiskt att se välskötta stabila företag i portföljen gå ner varje dag och visst tappar man sugen på investerandet när allt vänds upp och ned på en dag eller två. När sedan robothandeln kickar in så blir det ett självspelande piano där allting säljs över ett bräde helt utan rim och reson.

I Dagens Industri var det en intervju med någon slags analytiker som tipsade om 10 aktier att sälja mitt i raset, däribland Atlas Copco (!). Samma kille gav säkert köpråd på Atlas Copco veckan innan…Ska man sälja i börsnedgångar? Det beror nog helt på vilken aktie det gäller men skulle jag sälja Atlas Copco? Nej!

Hur gör vi när det skakar i världsekonomin? Tja, som vanligt, håller kvar våra innehav och sitter still i båten, eller på ett mer dramatiskt sätt – vi håller ställningarna mot engelsmännen i striden vid Falkirk år 1298 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sv_SESwedish